Cautare

12118 de rezultate pentru "accident rutier covasna spre reci 29 01 2010" (9.02 secunde)
O masina de politie a fost implicata, vineri seara, intr-un grav accident rutier in judetul Buzau. Masina urmarea un sofer care nu a platit benzina.
Un politist a fugit de la fata locului, dupa ce a provocat un accident rutier grav
In afara acestor obiective generale, care vizeaza toate statele din estul Uniunii Europene, delegatia Romaniei a solicitat Comisiei ca la elaborarea stategiei sa tina cont de cel mai important proiect de infrastructura regionala, care vizeaza direct Romania, respectiv proiectul "Via Carpatia" La 22 octombrie 2010 a fost semnat la Lancut (Polonia) Declaratia "Via Carpatia" privind extinderea celei mai scurte rude de transport rutier de-a lungul axei nord-sud care conecteaza Lituania, Polonia, Slovacia, Ungaria, Romania, Bulgaria si Grecia.
Ajutorul sefului de post din comuna doljeana Orodel a fost trimis in judecata la sfarsitul saptamanii trecute, agentul fiind acuzat de procurori ca a schimbat in acte autorul unui accident rutier si ca a influentat martorii dintr-un dosar de furt calificat Agentul Emilian Cobzaru, ajutorul sefului de post din Orodel, va fi judecat pentru comiterea infractiunilor de fals intelectual si favorizarea infractorului, dupa ce procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Dolj au stabilit ca politistul a "aranjat"
In zilele de 29 si 30 decembrie, pe spatii mici se vor semnala precipitatii slabe, mai ales sub forma de lapovita si ninsoare, urmand ca, dupa data de 3 ianuarie, probabilitatea de aparitie a precipitatiilor sa fie din nou ridicata.
Autoturismul lui Gigel Stirbu, care se îndrepta spre Slatina, în satul Proaspeti a izbit violent un automobil stationat în afara partii carosabile, dar si doua persoane, una dintre acestea ajungând la Spitalul Universitar din Bucuresti.
Tragedia din Muntenegru, unde cel putin 19 persoane au murit in urma unui accident cu autocarul, va ridica semne de intrebare in randul turistilor, in privinta modalitatilor ieftine de transport.
Gravul accident de autocar, care a provocat duminica seara 38 de victime si ranirea a zece persoane, in apropiere de Avellino, langa Napoli, in regiunea Campania din sudul Italiei, se afla luni in atentia principalelor publicatii din Peninsula.
Un accident cumplit s-a petrecut pe Lacul Snagov, in noaptea de sambata spre duminica. ... Pompierii l-au gasit pe barbatul care a fost dat disparut dupa accident.
Acum un an a facut un accident vascular cerebral. ... Eu pot sa ma apropii de albine fara costum de protectie, pentru ca imi simt energia si nu ma inteapa, a spus bioterapeutul in timp ce isi intinde mana spre unul dintre stupi.
Pe 23 martie 1987 seara, in orasul Concord din Carolina de Nord, o femeie a auzit un zgomot, ca al unui accident auto, venind din afara casei sale, si s-a dus la fereastra ca sa vada ce s-a intamplat.
21 membri, construit in anul 1974) s-a scufundat pe o furtuna de gradul 10, cu valuri de circa 14 - 16 metri, in zona portului Durban (Africa de Sud), in punctul de coordonate 31 grade 39 minute Sud/ 29 grade 42 minute Est.
La data de 11 noiembrie 2010, in jurul orei 23.40, C. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere. La data de 11 noiembrie 2010, in jurul orei 17.00, D.
deficit de 113 milioane lei Bugetul general al Primariei Sectorului 1 prevede venituri de circa 1,053 miliarde lei (fata de 1,3 miliarde lei in 2010) si cheltuieli de 1,068 miliarde lei, rezultand un deficit de 113 milioane lei, conform proiectului de buget aflat in dezbatere publica pana pe data de 31 Ianuarie.
Accident cu 27 de morti in Ucraina, dupa ce un autocar, un microbuz si o autocisterna au luat foc. Potrivit primelor informatii, acesta este cel mai grav accident rutier din ultimul deceniu in Ucraina.
Tanarul suna la numere alese la intamplare, pretindea ca este procuror sau avocat, si ii spunea interlocutorului ca fiul acestuia a provocat un accident si are nevoie urgent de o suma mare de bani pentru a musamaliza cazul.
Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta din MAI, a anuntat un nou bilant al teribilului accident produs, in aceasta dimineata, pe Autostrada Soarelui: ... 20 de masini, printre care si doua microbuze, au fost implicate in accident.
Presedintele Traian Basescu a trimis vineri Parlamentului o cerere de reexaminare asupra legii privind prelungirea pana la finele lui 2010 a termenului de acordare a contravalorii in lei a trusoului pentru nou-nascuti. ... 5/2010 pentru modificarea art.
Bulgaria, Grecia si Ungaria au adoptat, inca de luna trecuta, planurile de cheltuieli pentru 2010. ... Guvernul socialist din Grecia si-a planificat bugetul pe 2010 astfel incat sa diminueze deficitul record ajuns la 12,7 din Produsul Intern Brut.
Sorin de 24 de ani, din Bucuresti, sunt suspecti de comiterea in perioada august - decembrie 2010, a mai multor infractiuni. ... · La data de 31.08.2010, intre orele 18:30 -19:00, cei patru au intrat in doua sali de jocuri situate in str.
google-analytics.com